Strijd om titel barst los in Sliedrecht

Strijd om titel barst los in Sliedrecht

Het is zo ver! Woensdagvond 17 april start om 19.30 uur de strijd om de landstitel bij de dames. In De Basis staan regerend kampioen Sliedrecht Sport en uitdager VC Sneek voor het eerst tegenover elkaar in de finale van de play-offs. Er wordt een best-of-five serie gespeeld. Deelt de grote favoriet, Sliedrecht, in eigen huis meteen de eerste tik uit?

Vanaf nu is het echt alles of niets. Het gaat in een best-of-five serie om wie er kampioen wordt van seizoen 2018-2019. Sliedrecht Sport, de regerend landskampioen, wil dolgraag het seizoen afsluiten met de 'triple'. De ploeg won al de supercup en de nationale beker en wil nog een keer feest vieren.

Maar dan moet de ploeg van trainster Vera Koenen wel afrekenen met een gemotiveerd VC Sneek. De jonge Friese ploeg beleefde een seizoen met ups en downs en wisselvalligheid qua niveau, maar lijkt nu klaar voor de strijd. De laatste weken liet Sneek zien mentaal sterk te zijn.

Ook is de selectie van Sneek extra geprikkeld, want de Friese club is niet gelukkig met het speelschema. Tot onvrede van Sneek zijn twee wedstrijden ingepland op woensdagavond. De Friese ploeg zal mede daardoor die duels extra graag willen winnen. 

De strijd start woensdagavond om 19.30 uur in De Basis in Sliedrecht. Op eerste paasdag wordt er in Sneek gespeeld. Kan de grote favoriet de titel prolongeren en misschien zelfs al op woensdag 24 april de beker omhoog houden? Of gaat Sneek voor een grote verrassing zorgen?

Live

Iedere wedstrijd om de titel is live te volgend op het videokanaal van volleybal.nl!

Programma finale eredivisie dames: 

17-04-2019: Sliedrecht Sport - VC Sneek (19.30 uur)
21-04-2019: VC Sneek - Sliedrecht Sport (16.00 uur)
24-04-2019: Sliedrecht Sport - VC Sneek (19.30 uur)
05-05-2019: VC Sneek - Sliedrecht Sport (16.00 uur)
11-05-2019: Sliedrecht Sport - VC Sneek (19.30 uur)

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×