Ron Zwerver geeft met Oregon State University clinics op Papendal

Ron Zwerver geeft met Oregon State University clinics op Papendal

Ron Zwerver geeft op 15 en 16 juni clinics op Sportcentrum Papendal in Arnhem. De gouden Olympiër is werkzaam als assistent-coach van het Amerikaanse Oregon State University en organiseert twee dagen lang All-American Volleyball Clinics voor meisjes in de leeftijd van 13-17 jaar. Meisjes die deelnemen aan de clinics op Papendal kunnen mogelijk een beurs verdienen om studie en topsport te combineren op de Amerikaanse Oregon State University.

Deelnemers krijgen per dag een ochtend- en een middagsessie aangeboden. De volleybalclinics bestaan uit trainingen en demonstraties die met veel plezier en vakkundigheid worden uitgevoerd door de diverse topcoaches van Oregon State University. Verschillende aspecten van het spel zullen worden gedemonstreerd en in spelvorm uitgespeeld.

De gehele staf van Oregon State University, waaronder Ron Zwerver en Mark Barnard zullen aanwezig zijn, net als alle andere stafleden en coaches.

Ron Zwerver is drievoudig Olympiër en op dit moment bezig aan zijn derde jaar als assistent-coach van Oregon State Volleyball. Zwerver heeft jarenlange ervaring op het gebied van talentherkenning / coaching door zijn werkzaamheden als bondcoach van Jeugd en Jong Oranje en assistent-coach van de nationale seniorenteams.

Mark Barnard is al dertien jaar hoofdcoach van Oregon State Volleyball, en heeft ook internationaal zijn sporen verdiend bij het Australische damesteam tijdens de Olympische Spelen van 2000 in Sydney.

Meisjes die deelnemen aan de clinics op Papendal kunnen mogelijk een beurs verdienen om studie en topsport te combineren op de Amerikaanse Oregon State University.

Inschrijven voor de clinics kan via onderstaande link. Deelname aan de clinic kost ongeveer €50 ($60 + administratiekosten).

Het programma:

Zaterdag 15 Juni

Leeftijdsgroep: 13-15 jaar
Sessie 1:  9.45 -  12.00 uur
Sessie 2: 13.30 - 16.00 uur

Let op: Meisjes van 15 jaar kunnen dus kiezen uit zaterdag of zondag

Zondag 16 Juni

Leeftijdsgroep: 15-17 jaar
Sessie 1:  9.45 -  12.00 uur
Sessie 2: 13.30 - 16.00 uur

• Klik op deze link om je aan te melden en te registreren
• Voor meer informatie e-mail naar: Ronald.Zwerver@oregonstate.edu

Foto: www.osubeavers.com

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×