Langste beachcircuit ooit op Ameland!

Langste beachcircuit ooit op Ameland!

Een van de grootste locaties van de afgelopen jaren mocht ook dit jaar natuurlijk niet ontbreken in het Summer Beachvolleyball Circuit: Ameland. Het weekend is Ameland staat niet alleen in het teken van beachvolleybal, maar ook van vriendschap, kameraadschap en vooral de mooie feestjes. Mede dankzij de steun van sponsoren en de plaatselijke ondernemers is het Summer Beach Volleyball Circuit op Ameland uitgegroeid tot het grootste beachvolleybalevenement in Nederland.

Het circuit werd op de vrijdagavond geopend met een spetterend optreden van André Hazes. De strandtent was snel gevuld en het circuit kon dan ook direct beginnen. Na het optreden van André Hazes nam het feestduo DONFETTI de feestvreugde zonder moeite over. 

The morning after.. na de gezellige avond was het al vroeg tijd om te starten met de wedstrijden. De beach crew heeft vooraf het toernooi hard hun best gedaan om tegen windkracht 9 de velden op te bouwen. Het is gelukt om 108 velden op te bouwen en daarmee het langste circuit ooit neer te zetten. De velden werden al snel gevuld met 371 teams.  

Ook kon het circuit weer rekenen op de steun van VC Spaarnestad, dat al sinds de eerste editie in 2005 meehelpt met de organisatie op Ameland. Met ruim 40 vrijwilligers hielpen zij ook dit keer weer mee. Helaas neemt VC Spaarnestad dit jaar afscheid van het Summer Beach Volleyball Circuit.  Tussen de wedstrijden door werden er verschillende side-events georganiseerd op het centre court en zat de Sunset beachclub afgeladen vol met beachvolleyballers die genoten van een heerlijk drankje en het lunch/diner buffet. De avond werd opnieuw grandioos afgesloten met de Hottub Heroes.

Ondanks dat het weer wat minder was dan op de zaterdag, werd er op zondag nog volop gespeeld op de velden. Jelle B sloot traditioneel het circuit af met een afterparty in de Sunset beachclub.


Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×